Goran Paulin – Hudini

Interes za predavanje Gorana Paulina – Houdini: Kako godinu dana posla obaviti za 3 sata je bio iznenađujuće velik s obzirom da se radilo o tehničkom predavanju, ali je Goran izdvojio ekstra vremena i sve se odužilo na preko 2 sata ugodnog razgovora i odgovora na pitanja zainteresiranih.

Ako niste bili u mogućnosti doći na 2. Rijeka Game Dev Meetup, a zanima vas Houdini i proceduralno generiranje 3D modela, predavanje možete pogledati i na linku ispod.

Goran Paulin je inače tehnički direktor u firmi Kreativni odjel, vizualizacijom i 3D-om se bavi desetljećima, a Houdini koristi već godinama. Inače je i tajnik Udruge darovitih informatičara i ovo je predavanje korak naprijed u suradnji dviju udruga tako da mu ovim putem još jednom zahvaljujemo na sudjelovanju i trudu.

Ako će, nakon što pogledate predavanje, biti zainteresiranih za besplatan Houdini tečaj, javite nam se putem Facebooka u komentarima ili u Inbox, pa ako se skupi dovoljan broj zainteresiranih, pokušati ćemo osigurati prostor i opremu i možda stvoriti novu generaciju 3D mahera u Rijeci.

Na kraju, željeli bi zahvaliti našem prijatelju Osvrtnik – Filmski Osvrti koji je izdvojio truda, vremena i opreme i snimio cijelo predavanje, pa ako uz igre volite i filmove i serije, stisnite Like na njegovoj stranici jer su njegovi osvrti kvalitetni i zabavni, a link na njegov YouTube kanal je u opisu videa.